Нашите Фотоалбуми

Последен ретро парад Дупница

Музеят на колела представен от “АвангарД”, отново гостува в гр.Дупница. Превърналият се в традиционен ретро парад за града, дефилира по централния площад за ПОСЛЕДЕН път, с което бележи края на 5 поредни успешни години в югозападния град.

Kaufland Open-Air FEST

Мащабно двудневно шоу, организирано съвместно от клуб АвангарД и магазин Кауфланд. Едно събитие, съчетаващо в себе си множество по малки събития като регуларити рали, дрифт, сбирки на амеркански автомобили, Hoоdride тунинг, Supercar, автогладиатори, мотористи и ретро изложба. Бяха проведени лекции по пътна безопасност и уъркшопове с рисуване за деца, а клоунът Коко от цирк Колозеум забавляваше гостите. Скара, бира, бургери и лунапарк забавления допълваха колорита на събитието.

Историческа Нощ на Автокласиката в Музея

50 класни автомобила преминаха през червения килим по алеята на славата в „Историческа нощ на автокласиката в музея“ организирана от Автомобилен ретро клуб „АвангарД“.
Събитието се проведе в двора на „Национален исторически музей“ – Бояна и въпреки лошите метеорологични прогнози и почти непрестанния дъжд интереса беше изключително голям.

Classic Rally Vitosha 2019

На 14 и 15 септември 2019 г. се проведе второ издание на „Класик рали Витоша”.  30 екипажа от цялата страна, преминаха по трасе с обща дължина от 300 км, следвайки строго зададен маршрут, средна скорост и време, описани в пътна книга. Екипажите се състояха от пилот и навигатор, а автомобилите трябваше да са със статут на „класически”.  Класирането се определи, чрез прецизна GPS измервателна техника от „Асоциация за устойчива мобилност”. Мероприятието се проведе под патронажа на Кмета на Столична община – Район „Витоша” – инж. Теодор Петков и беше уважено от председателя на „Автомобилната федерация на България” (АФБ) – Камен Михайлов, които връчиха награди на призьорите.

Classic Rally Vitosha 2018

Първото издание на “Класик рали Витоша” се проведе през 2018 г. като демонстративна шоу част от трето последно издание на “Ретро парад Владая”. Трасето беше в отсечката от с.Владая до с.Мърчаево с ориентиране  по пътна книга, прецизно зареждане на гориво и точно финиширане по предварително зададено време. Нашите партньори от Бри4ка заснеха филм за събитието, който може да глведате на следния линк.

© 2022

Theme by Anders NorenUp ↑